Lessen van Bianca overgenomen door Reece Fokker

Beste allemaal,

Bianca is per heden gestopt met het lesgeven bij de Zaanse Ruiters vanwege haar verhuizing.

We hebben Reece Fokker bereid gevonden de lessen op maandagavond over te nemen. Zij start op maandag 6 januari a.s. We starten eerst met een periode van 3 maanden en zullen dan van beide zijden bekijken of het bevalt.

Mocht je nog niet in de lessen meerijden, maar wel interesse hebben laat dat dan weten. Wij wensen Reece veel plezier met het lesgeven.

 

Een kleine introductie

Ik ben Reece Fokker, 21 jaar oud en ik woon in De Rijp. Ik ben geboren in Oudewater, later verhuisd naar Brabant en nu alweer 9 jaar in Noord-Holland. Ik ben begonnen met rijden op mijn tweede op Calimero. Daarna kreeg ik Bolletje en daar ben ik diverse keren Nederlands kampioen mee geworden. Na Bolletje kreeg ik Naziri waar ik op mijn achtste al Z2 mee reed en later reed ik met hem in het Nederlandse team bij de pony’s. Ik heb met diverse pony’s in het kader gezeten en op mijn achtiende reed ik mijn eerste grand-prix proef met een zelf opgeleid paard. Naast de paarden heb ik ook nog Commerciële Marketing op het Johan Cruyff college gestudeerd en afgelopen jaar heb ik nog een diploma wedstrijd instructeur niveau 4 daar aan toe mogen voegen. Hiermee ben ik nu zelfs een internationaal erkende instructeur.

Ik heb een trainingsstal (Una R Horses) waar ik samen met mijn moeder jonge paarden train van zadelmak tot en met de Grandprix. De focus bij mij in het rijden en in het lesgeven ligt op de basis, een goede basis is het vertrekpunt voor welk niveau dan ook.  Houding en zit is een van de basisvoorwaarden. Alle niveau’s zijn welkom bij mij in de les. Heb jij moeite met een oefening,houding en zit, ademhaling of een nageeflijk en losgelaten paard? Ik help je graag!