Even voorstellen, onze pony instructrice

Na een paar keer te hebben ingevallen voor Bianca bij de ponyles, ben ik nu de nieuwe instructie op de zaterdagochtend.

Voor wie mij nog niet kennen even een klein voorstelrondje. Mijn naam is Maaike Wouda, 28 jaar en ik woon samen met mijn vriend  in Krommenie. Vanaf jongs af aan rijd ik zelf paard, meerdere jongen paarden zadelmak gemaakt en met mijn vorige paardje tot het M2 dressuur gereden. Naast de dressuur vind ik het heerlijk om naar het bos of strand te gaan, maak ik graag een sprongetje en vind ik de eventing sport super gaaf.

Verder heb ik enkele jaren op een draversstal gewerkt, gereden in de paardenraces en heel Europa af mogen reizen met deze geweldige paarden! Nu werk ik samen met mijn oom en ouders op onze boerderij waar wij ongeveer 150 koeien melken.

In 2016 de basissport instructeursopleiding gevolgd en inmiddels geef ik al weer enkele jaartjes les aan groepen en prive klanten. Erg fijn vind ik het om aan een goede basis te werken, afwisseling in de lessen te hebben en te luisteren en leren van elkaar.

Maar het allerbelangrijkste aan paardrijden is toch echt het samen plezier maken!

Tot snel, Maaike