Clinic Lammert Laseur Zaterdag 27 Juni

Deze clinic stond al even op de agenda, maar vanwege alle ontwikkelingen hebben we uit voorzorg de inschrijving niet eerder open gezet.

ZATERDAG 27 JUNI 2020 CAVALETTI EN SPRING CLINIC VAN lAMMERT lASEUR

Lammert is O.R.U.N. gecertificeerd HI-4 Trainer springsport, heeft zelf gesprongen op internationaal Grand Prix niveau, heeft in de selectie gezeten voor de olympische spelen in 1998 en heeft jarenlange ervaring met lesgeven, trainen en coachen. Of je nu B rijdt of ZZ, elke leerling wordt met evenveel passie en plezier geholpen.

Door het trainen van cavaletti worden paarden soepeler, buigzamer, actiever en krijg je een mooi ritme waarbij de paarden de gangen beter ontwikkelen. Door de cavaletti te draaien kun je ze op verschillende hoogtes zetten waarbij het paard in een nog betere takt gaat lopen.

Open voor leden EN niet-leden! Er wordt gereden in groepen van 4 en elke les duurt een uur.

Tarief leden            € 25

Tarief niet leden    € 35

Inschrijven kan via [email protected], vermeld bij de inschrijving je naam, niveau, of je meedoet met een pony of paard en of je mee wil doen aan de cavaletti en/of spring clinic! Voor meer informatie over Lammert en zijn lessen zie ook de website van Lammert www.lammertlaseur.nl